Als ondernemer of particulier heeft u behoefte aan een adviseur, die u begrijpt en als uw sparring partner kan optreden. Iemand die actief met u meedenkt over uw bedrijfsvoering. Door de jarenlange ervaring als bedrijfsadviseur, relatiebeheerder en fiscalist ben ik in staat een breed dienstenpakket te bieden.

Kennis en netwerk
Het kantoor is aangesloten bij het register van belastingadviseurs. Hierdoor heeft u als klant de zekerheid dat de kennis up-to-date is. Ik houd u op de hoogte van fiscale regels die betrekking hebben op u en uw bedrijf. Voor de mest- en agrarische regelgeving werkt Mateman advies & administratie samen met een specialist die de regelingen op de voet volgt en daarmee uw kansen benut.

Persoonlijke en betrokken dienstverlening
Het kleine kantoor kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en korte lijnen. U heeft een vaste contactpersoon die uw bedrijf en branche kent. Dit werkt plezierig en efficiënt. Ik ben ervan overtuigd dat alleen een volledige betrokkenheid u zakelijk en privé helpt en ontzorgt bij uw financiële en fiscale vragen. Mijn maatwerkadviezen zijn gericht op de fiscaal meest gunstige situatie voor u.

Uw voordelen?

  • Jarenlange financiële en fiscale ervaring in de agrarische sector en het MKB
  • Gedegen kennis van zaken
  • Persoonlijke benadering
  • Actief meedenken
  • Korte lijnen
  • Certificering bij het RB (Register Belastingadviseurs)
  • Scherpe en transparante tarieven

Met Mateman advies & administratie uit Aalten haalt u meer uit uw vermogen en onderneming. Ontdek dat het de moeite waard is en neem contact op voor een kennismakingsgesprek.  

Bert-Mateman-Mateman-administratie-en-advies

ing. B.G.J. (Bert) Mateman RB
Register Belastingadviseur

Polstraat 1, 7121 DH Aalten

T 0543-53 99 55 M 06-42 00 66 41

bert@matemanadvies.nl